Spicy masala til marineret, kogt kylling eller kylling i ovn.

Eksempel på opskrift på tandoori kylling masala: Til kyllingfillet: Bland 30 g. Tandoori Kylling Masala med 20 g. neutral yoghurt og 10 ml. vand. Bland det godt sammen, indtil det har den rette konsistens. Tilføj 500 g. udbenet kyllinge-stykker til blandingen. Lad det stå i marinaden i 15 minutter og steg derefter kyllingen.

Til kylling med ben: Bland 50 g. Tandoori Kylling Masala sammen med 40 g. neutral yoghurt og 20 ml. vand. Bland det godt sammen, indtil det har den rette konsistens. Tilføj 500 g. kyllinge-stykker til blandingen. Lad det stå i marinaden i en time og steg derefter kyllingen.

Ingredienser: Rød chili-pulver, ingefær, hvidløg, sort peber, salt og tørrede bukkehornblade.

Mindst holdbar: Oktober 2017.

Vægt: 100 g