Krydderier med smag

Vi er 2 gutter, som er blevet trætte af krydderier uden SMAG!

… vi er vilde med krydderier der smager af noget, men vi havde svært ved at finde lækre krydderier med den ønskede smag på markedet.

Med en masse handelserfaring med Østen i bagagen, fik vi i 2015 agenturet på krydderier fra et spændende krydderifirma i Indien, dermed var houseofspices.dk en realitet.

Vi vil skabe en virksomhed med fokus på høj kvalitet og produkter vi selv kan stå indenfor.

Virksomheden vil løbende få nye produkter fra hele verden.

Krydderier direkte til din dør!

Målsætningen er at skabe et stort udvalg af krydderier, som du ikke lige nødvendigvis finder i dit lokale supermarked. Vi vil også løbende inspirere med opskrifter baseret på de krydderier vi har på hylden.

Vi har en målsætning om at levere din ordre inden for 48 timer, efter vi har modtaget ordren, og vi leverer desuden fragtfrit, hvis din ordre er over 300 kr. Læs bl.a. mere om vores levering og fragt.

Få en firmaaftale:

Ønsker du eller din virksomhed at få en firmaaftale, hvor I kan få rabat kan du kontakte os på info@house-of-spices.online med følgende oplysninger:

1. Firmanavn

2. Kontaktperson

3. CVR-nummer

4. Mailadresse

5. Telefonnummer

Herefter opretter vi jer som kunde, og I får mulighed for at bestille en masse skønne delikatesser og specialiteter lige til døren!

Har du spørgsmål eller andet i forbindelse med firmaaftalen så tøv ikke med at kontakte os på enten info@house-of-spices.online eller 20 20 50 01